sidhuvud

kennel GO SOLID

Just Ask Whitney
Just Ask Whitney
Go Solid's Ambassadeur
Go Solid's Ambassadeur
Just Ask Dixie Just Ask Dixie
Vår kennel finns i Nykvarn. Tony är egen företagare och jobbar med plattsättning. Lena jobbar hemifrån och har hand om SBK-shopen.

Vi har erfarenhet av olika träningssätt såsom patrullhund, IPO (spår, lydnad och bitarbete), bruksspår, brukssök och rapport. Det vi brinner för nu är att träna IPO.

Tony och Whitney har varit på två IPO VM för Rottweiler (2014 och 2016). Dom kvalade till VM 2015 men var tvugna att avstå då Whitney blev skadad. Den skadan gjorde sig påmind under VM 2016 och Tony valde att bryta i lydnadsprogrammet.
Whitney är numera pensionerad från hård IPO träning och hennes avkomma Go Solid's Dallas (Allan) tar nu vid och blir Tonys nästa tävlingshund.

Vårat mål med uppfödningen är att få fram samarbetsvilliga hundar med ett trevligt temperament och rastypisk exteriör. Självklart är hälsa en viktig del i vår avel.
Vi vill att våra hundar har mycket energi och arbetslust. Får vi fram hundar efter vårat tänk kommer det att bli individer som matte/husse behöver ha mycket tålamod med och lägga många timmar på mental och fysisk stimulans.

Vi försöker alltid finnas till hands för våra valpköpare då frågorna dyker upp. Vi vill att vi träffas med jämna mellanrum, både för att kunna se om det är något vi kan hjälpa till med men även bara för att umgås och utbyta erfarenheter.

Vi vill att våra valpköpare är medvetna om vad som väntas då beslutet har fattats att ta hem och leva med en rottweiler.

Hälsningar

Tony & Lena

Familjen Berglund: Go Solid's Atlas Jr, Tony, Just Ask Whitney, Go Solid Cornelia, Lena & Go Solid Ceasar
Brorsdöttrarna Annica & Emma med Just Ask Whitney & Go Solid Ceasar
Go Solid Ceasar V4 öppen klass Belgien 2009