sidhuvud

Kennel Go Solid in new shape

Familjen Berglund Familjen Berglund

Kennel Go Solid är en nygammal kennel som tidigare ägdes av Nina Story Wiridén. Trots ett lyckat avelsresultat har Nina valt att göra ett uppehåll med rottweileruppfödningen på grund av personliga skäl. Då vi fick frågan om övertagandet av kennelnamnet tackade vi ja, och då Nina gjort ett otroligt bra jobb med sin uppfödning är vi naturligtvis glada att det är vi som får använda namnet Go Solid på våra kommande valpar. Vi har själva Go Solid Ceasar och Go Solid Cornelia från Ninas uppfödning och har en bra grund att starta vår avel på. Rottweilern är en ras som fångat vår beundran och intresse.

 

Go Solid har tidigare haft en hemsida men då vi nu startar upp kenneln på nytt tyckte vi att det var passande att även hemsidan får en nystart.

 

VÄLKOMNA till kennel Go Solid, hoppas att ni njuter lika mycket som vi av denna fantastiska ras - ROTTWEILERN.

 

Hälsningar

Tony & Lena

En helt vanlig TV-kväll hos familjen Berglund... vem sjutton har snott fjärrkontrollen...?